Šodien mūsu rīts sākās pavisam neparasti, pulksten 10:00 visi sanācām bērnudārza teritorijā, lai svinīgi atklātu to pēc renovācijas.
    Mūs apciemoja un savus laba vēlējumus šajā dienā izteica Jēkabpils pilsētas pašvaldības priekšsēdētājs Aivars Kraps un priekšsēdētāja vietniece Kristīna Ozola, Izglītības pārvaldes vadītājs Juris Līcis, vadītāja vietniece Sarmīte Safronova, kā arī SIA "Ošukalns Celtniecība" pārstāvji.
    Savu paldies pilsētas domei, celtniekiem, vecākiem, darbiniekiem, kā arī visiem, kuri palīdzēja šajā atjaunošanas un pārvākšanās procesā, teica iestādes vadītāja Zinaida Kotkina.
     Bērni ar prieku piedalījās šajā pasākumā un ar nepacietību gaidīja, kas tad būs tālāk, bet tālāk viņus gaidīja pārsteigums. Katra grupiņa devās uz savu nojumi, lai to izpētītu un atrada dāvanu - maisiņu ar konfektēm.
Vēlreiz gribam teikt lielu PALDIES par mūsu jaunu, skaistu, sakoptu, gaišu un vienlaikus spilgtu bērnudārzu, bērniem arī noteikti ir liels prieks atrasties šādās telpās, bet mums ir prieks par mūsu bērniem.

Sveicam zinību dienā!









Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru